Tractaments d'estètica i blanquejament dental a Sant Boi

A la recerca del somriure perfecte!

 

  • Dents perfectes per a un somriure perfecte
  • Guanyaràs en autoestima i bellesa
  • Gran varietat de tractaments dentals per millorar el teu somriure

 

Si ets fumador o la cafeïna i altres substàncies han deteriorat l'aspecte de les teves dents. Si tens peces mal posicionades que enlletgeixen el teu somriure. Si tens peces trencades o deteriorades. Si ...... En Clínica Dental a Sant Boi Dr. Ruiz disposem de l'última tecnologia en avanços estètics per oferir-te una millor somriure.

 

&Quan haig d'acudir al dentista per millorar l'aspecte estètic de la meva boca?
Evidentment, sempre que hagis perdut una peça dental o tinguis peces deteriorades. Ja no per una qüestió estètica solament, sinó per una raó de salut i funcionalitat.

Però hi ha moltes persones que desitgen sentir-se a gust amb el seu somriure i opten per un dels molts tractaments estètics específics per a això com pot ser un blanquejament dental a Sant Boi, ortodòncia estètica dental, ...

Aquí us expliquem alguns d'ells:

  • Ortodòncia estètica dental: Ens permet recol·locar peces dentals, mitjançant rotació, translació, amb la fi última d'equilibrar un bonic somriure.
  • Contornejat dental:Tractament indolor que corregeix petits defectes de forma i irregularitats, retornant a la dent un aspecte juvenil amb perfils suaus i arrodonits.
  • Aplicació de carillas dentals i corones dentals:Podem efectuar la restauració estètica de la dent amb diferents materials com composite, ceràmiques. En alguns casos es pot utilitzar sense desgastar la dent i en altres casos es condicionarà amb un mínim tallat, podent-se efectuar segons les necessitats i la peça dental, una carilla i/o corona. Una carilla és una finíssima capa de porcellana, sense metall, que ens permet reconstruir dents trencades i retornar-los l'aspecte de nous.
  • Col·locació d'implants dentals amb càrrega o pròtesi dental immediata:Gràcies a la tècnica més avançada de col·locació d'implants dentals, mitjançant cirurgia guiada per ordinador, reposem peces perdudes per altres clòniques d'aspecte totalment natural al mateix moment (provisionalment o definitivament).
  • Blanquejament dental a Sant Boi amb llum freda:Mitjançant l'última tecnologia en blanquejament dental i de forma totalment segura, aconseguim retornar-li a la teva dentadura el blanc perfecte.