Ortodòncia a Sant Boi. Nens i adults

Dents perfectes per a una boca saludable!

 

 • Ara podràs somriure sense complexos amb els innovadors tractaments d'ortodòncia a Sant Boi de Clínica Dental Dr. Ruiz: Estètics, còmodes, ràpids i eficaços.
 • Una boca bonica i sana és envejable
 • Evita ara problemes bucodentals en el futur

Quan necessites una ortodòncia dental?

 • Si vols millorar l'aspecte de les teves dents i el teu somriure.
 • Si les teves dents no encaixen bé i no t'agrades.
 • Si tens desgast dental i/o mal de cap.
 • Si tens dificultats en mastegar per tenir peces dentals mal col·locades o mal alineades.
 • En casos de patologies de l'articulació temporomandibular (sorolls en mastegar, limitació d'obertura, ...) que es necessiti controlar.


Què és l'ortodòncia dental?
Es té el concepte que l'ortodòncia està només indicada per als nens i la correcció de les peces dentals en el procés de creixement. Això actualment no és així.

Cada vegada són més les persones en edat adulta que decideixen acudir al dentista per consultar sobre l'alineació de les seves dents, l'estabilitat en l'oclusió, la funcionalitat (millora de la masticació i fonació) i per descomptat aconseguir una millor aparença estètica.

 

Unes dents ben alineades i sense mobilitat evitaran que tinguem problemes periodentals i dolor, estabilitzaran la nostra articulació, aportant-nos més estètica i ens sentirem més segurs.
Amb l'ortodòncia a Sant Boi de la Clínica dental Dr. Ruiz ens encarreguem de tot l'estudi, prevenció, diagnòstic i tractament de les anomalies de forma, posició, relació i funció de les estructures dentomaxilofaciales; Prevenint, diagnosticant i corregint les seves possibles alteracions per mantenir-les dins d'un estat òptim de salut i harmonia, mitjançant l'ús i control de diferents tipus de forces.

 

Quin tipus d'ortodòncia utilitzar?

 Hi ha molts tipus de maloclusions: apinyament dental, mossegada oberta, mossegada croada, mossegada profunda,...

 En funció de la maloclusió i de l'edat del pacient es poden efectuar diversos tractaments.

 

Tractament en dues fases: Aquest s'inicia en una edat primerenca del nen amb un aparell removible, amb una intenció fonamentalment interceptiva o ortopèdica (aparells funcionals) i una segona fase d'ortodòncia fixa realitzada a major edat, quan ja s'ha produït o està a punt de produir-se el recanvi dentari complet (bràquets).

 

Tractament en una fase: Quan ja s'ha produït el recanvi dentari complet (bràquets).

Quin tipus de bràquets pots escollir?
En Clínica Dental a Sant Boi Dr. Ruiz, disposem dels més avançats sistemes d'ortodòncia. Perquè el procés sigui el més estètic i eficaç possible.

 • Ortodòncia de safir d'última tecnologia, amb bràquets que no es tenyeixen, són més resistents, amb prou feines es veuen i permeten fer el tractament de forma gairebé anònima..
 • Ortodòncia ceràmica per a tractaments de llarga durada o permanent.
 • Ortodòncia metàl·lica