Radiografia panoràmica i TAC dental 3D

Un diagnòstic precís sempre requereix una bona imatge

En Clínica dental Ruiz disposem de la tecnologia més avançada per al diagnòstic per imatge. Radiografia panoràmica amb tecnologia digital com a base per a tot tipus de tractaments i tomografia axial computarizada 3D per a l'estudi essencial de tractaments complexos d'endodòncia, ortodòncia, implants, ATM, etc.

TAC DENTAL 3D d'alta definició


En Clínica Dental a Sant Boi Dr. Ruiz, volem oferir sempre el diagnòstic més precís. Per aquest motiu, disposem d'un TAC 3D d'alta definició, que millora la qualitat d'imatge per al diagnòstic i seguiment dels tractaments en les diferents especialitats Odontològiques a Sant Boi de la nostra Clínica Dental: Cirurgia maxil·lofacial, implants dentals, ortodòncia a Sant Boi per a nens i adults, etc.

Per a què s'utilitza el TAC Dental en Odontologia, en la nostra Clínica Dental a Sant Boi?

 

El nostre TAC dental aporta la informació dental i maxil·lar necessària per a una assistència segura en odontologia i en cirurgia Maxil·lofacial a Sant Boi. La precisió d'aquesta tècnica radiològica permet observar les estructures dentals i maxil·lars tridimensionalment (3D), per la qual cosa millora la fiabilitat del diagnòstic i facilita l'elecció del tractament més adequat per a cada cas.

 

Para què utilitzem el TAC en implantologia dental en la nostra Clínica dental a Sant Boi Dr. Ruiz?

 

El nostre TAC dental d'alta precisió permet identificar la millor via per a l'accés quirúrgic, reduint el risc de lesions neurològiques, dentals, etc. Les imatges 3D, ajuden a disposar del disseny de guies quirúrgiques per col·locar de forma segura els implants dentals en casos amb poc volum d'os. També ens facilita intervencions mínimament invasives i reeixides en cas d'implants complexos que requereixen un expert en cirurgia maxil·lofacial com són els implants zigomàtics o implants amb transposicions del Nervi Dentari inferior.

 

 

Aplicacions del nostre TAC d'alta definició en ortodòncia a Sant Boi

 

La utilització del TAC d'alta definició 3D adquireix major rellevància per establir un diagnòstic precís en els pacients que presenten dolor en l'articulació tempro-mandibular, apinyaments amb absència de peces dentals, deformitats dentofaciales, etc.

 

En l'Ortodòncia Invisible, facilita la visualització dels moviments dentals que es van planificar amb els alineadors transparentes durant el tractament, combinant tècnica CAD-CAM.

Informa't a la nostra Clínica Dental a Sant Boi Dr. Ruiz, de tots els beneficis que t'aportarà un diagnòstic d'imatge precís mitjançant l'ús del nostre TAC 3D d'alta definició