Política de privacitat

En compliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades personals recollits mitjançant els diferents formularis seran tractats i quedaran incorporats en els fitxers de Clínica Dental Dr. Ruiz, amb la finalitat d'informar-lo dels productes i serveis d'odontologia i estomatologia o una altra informació relacionada amb el nostre centre.

 

Es considera necessari completar les dades que es requereixen, a l'efecte de poder oferir-li degudament el servei sol·licitat. En el cas de no subministrar totes les dades requerides com a necessaris, la Clínica podrà no procedir al registre o bé denegar el servei sol·licitat.

 

En aquest sentit, vostè consent de forma expressa al fet que les seves dades siguin tractades per la clínica i/o consultori dental per donar compliment a la finalitat indicada anteriorment. Així mateix, l'informem que vostè pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en C. Francesc Macià, 50 - 08830 Sant Boi de Llobregat o ben enviant un correu amb l'assumpte "BAIXA" a la següent adreça d'e-mail: info@clinicadentalruiz.com