Clínica Dental a Sant Boi Dr. Ruiz. Garantia de salut!

Des de 1988 la CLINICA DENTAL a Sant Boi DR RUIZ basa el seu treball en... La proximitat,... la cordialitat,... i la confiança amb els seus pacients. 

25 anys de professió, i una filosofia orientada a l'atenció personalitzada dels nostres pacients, ens satisfà i ens referencia en la nostra professió.

 

Aquesta llarga experiència en el camp de la salut bucodental ens ha ensenyat que.... saber escoltar-te i entendre el que asseguis, és clau per detectar la causa del teu problema i així poder-te oferir la millor solució, amb la garantia més gran.

 

La clínica dental a Sant Boi Dr. Ruiz, situada en plena comarca del Baix Llobregat, està dirigida, pels dentistes, doctors Fructuoso Ruiz (mèdic-estomatoleg) i la Dra. Célia Sánchez (mèdic-odontòleg),… El nostre equip multidisciplinari està perfectament capacitat per brindar-te un extens ventall de serveis i assessorament sobre les diferents opcions de tractament,...... perquè puguis triar: la que més s'adapti a les teves necessitats.

 

Clínica dental en Sant Boi Dr. Ruiz té un programa específic d'ajuda a pensionistes i aturats, perquè els col·lectius amb menys recursos puguin accedir a una salut bucodental plena. Consulta els nostres plans de preus especials per a pensionistes i aturats.

En Clínica Dental a Sant Boi Dr. Ruiz... Somriure… et costarà molt poc!

En Clínica Dental en Sant Boi Dr. Ruiz el teu ets el primer. Per això, el nostre equip de dentistes, sempre utilitza l'última tecnologia, productes i components de primera qualitat. Testats científicament, i totalment biocompatibles.... que garanteixen la teva seguretat a tot moment.